Inte bra...

Nu måste jag verkligen skärpa mig och skriva lite mer här! Jag är ingen vidare bloggare;)

Har inte just några kul recept att bjuda på idag heller, mest för att jag vill publicera det jag har på lur med bilder och jag har inte fört över dem till datorn än.

Men jag kan tipsa om ett litet botemedel mot sötsuget! Dels är det helt ok att ta en sked jordnlötssmör när suget kryper sig på, gott är det också. Sen kan jag rekommendera Marabou Premiums nya 70% choklad, den som är smaksatt med pecannötter och havssalt -helt suverän!

Nu börjar ju våren krypa fram på riktigt, det är nu vi ska passa på att vara ute och motionera! Ut och gå, eller spring, och passa samtidigt på att lapa i er lite sol och en massa frisk härlig luft. Ställ bilen i garaget och gå till jobbet och kan ni inte det, ta en promenix på lunchrasten. Härlig vårluft gör underverk för såväl själen som figuren;)

Jag ska försöka kika in och bjuda på ett recept på GI-scones senare i veckan. Ha det bäst tills vi ses igen!

Ännu en vecka...

Ännu en vecka har passerat utan att jag tagit mig för att blogga, vi får nog stå ut med helguppdateringar ett tag;)

Ni har väl inte glömt att ni fortfarande kan gå in och hitta recept i den gamla bloggen?
Här är en länk till en av mina favoriter: http://cajjotgi.blogspot.com/2010/10/fredgasgott.html

Det va det vi mumsade i oss till middag idag, sen vart det fruktsallad och grädde till efterrätt. Yummie:)

I helgen ska jag försöka lägga upp nåt nytt recept med bild. Har en del saker jag planerar att testa och experimentera med och om det blir bra så delar jag med mig snart.

Kan även tipsa om aftonbladets bilagstidning Hälsa, i den finns kanonmycket bra träningstips och recept.


Jag tror minsann det va allt för idag! I'll be back.

Lördag

Hej på er!
Visst går tiden fort nu? Jag hinner inte med.... Hade tänkt skriva några rader i veckan men det har helt enkelt inte blivit av. Men, men!

Jag är iaf piggare nu och det blir sakta bättre. Jag har lyckats snappa upp en ny förkylning men förhoppningsvis ska vitaminerna hålla det värsta borta.

Idag får ni inga recept, bara ett par tips;) Jag vet att många är trötta och småförkylda nu, svaga och har tappat motståndskraft, framförallt häromkring där vi inte hade nån riktig sommar.
Vi behöver solen, alla behöver solen! Så mina tips till er idag är:

*Passa på att vara ute på dagarna nu när solen kikar fram för att få både d-vtaminer och frisk luft.
*Va inte rädda för att äta extra vitamintillskott, köp t.ex mivitotal på i hälsokostbutiken.
*Ät mycket frukt och grönt, drick gärna färskpressad apelsinjuice (t.ex Tropicana eller Brämhults) och försök komma ut och rör på er en liten stund varje dag.

Jag lovar, det fungerar:)

Småsugen på något till kvällen? Jag tycker det är supergott med ölkorv så det köper jag när jag vill lyxa till det (istället för t.ex chips).
Ostchips är supergott om du orkar göra det, lägg små högar riven ost på bakplåtspapper och grädda i 200 grader till de fått lagom färg, låt svalna och ät som chips.

Och efterrätt? Fruktsallad med riven mörk choklad och vispad grädde funkar alltid!

Nu ska jag gå och ta hand om min älgstek, ha en härlig lördagkväll!

Snart!

Vill bara tala om att jag har som mål att börja blogga igen lite smått till veckan, kanske nåt inlägg per vecka till att börja med i alla fall.
Jag börjar känna mig marginellt bättre med hjälp av järntabletter och Miviotal vitamintillskott och energin kommer sakta krypande tillbaka.

Håll tummarna att det förtsätter åt rätt håll så att jag orkar blogga snart;)

RSS 2.0